Hort Urbà Ecològic

Aquest projecte, es basa en l’aprenentage de l’ horticultura ecològica per l’autoconsum. Situat al barri figuerenc de Marca de l’Ham, i gràcies a la cessió de dues parcel·les que l’Ajuntament posa a disposició de ciutadans i entitats, hem pogut engegar aquest hort, que ofereix el coneixement de l’horticultura urbana ecològica, la sociabilització i aprenentage de diferents tècniques sostenibles i la cooperació i vinculació comunitària.

 
 
 
 
 

Intercanvi lingüístic i cultural

Ànima Mater, està dissenyant un projecte d’intercanvi, on poder fer parelles lingüístiques, o bé petits grups (de màxim 4 persones), on es pugui intercanviar la llengua materna d’una manera amena, utilitzant el coneixement propi de cada cultura i enriquint l’altre alhora que s’aprèn.

Suport i Acompanyament

Al llarg dels darrers anys hem creat sinèrgies amb persones que han contactat amb Ànima Mater, i s’ha estat intercanviant informació diversa, suport en situacions difícils i acompanyament sempre que ha estat possible. Continuem entre tots els que volen apropar-se i formar-ne part, oferint el millor de nosaltres, sabent-nos que si ens unim tindrem més força.

Ens mouen els Drets Humans

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram