Pensem que una de les coses més importants a la vida és CREAR.

Des d’Ànima Mater, intetem trobar la manera d’oferir el suport necessari per fer realitat el procés de creació de qualsevol persona que vol desenvolupar la seva idea o obra artistica, sigui en el format que sigui, però no disposa dels mitjans necessaris per donar-li forma.

Us animem a donar un cop d’ull a algunes de les obres dels artistes que han desenvolupat la seva creació. 

Hamid Mekhelfi

Nascut a Ouled Boughalem, Algèria, fa 31 anys, fill d’una família nombrosa, de pare pescador i mare dedicada als fills i a l’horticultura, en Hamid és el sisè de sis germans.

Va estudiar a l’escola del seu poble fins als 17 anys, i aleshores es dedica a aprendre l’art de la pesca en companyia del seu pare.

Quan cumpleix els 28 anys, decideix deixar el seu país per aventurar-se a trobar noves oportunitats a França, però descobreix que la vida allà és força complicada. Pensa, doncs, que a Catalunya pot tenir més sort i arriba a Figueres, on s’hi estableix.

És al 2016, just abans d’iniciar el seu viatge cap a Europa, que descobreix el treball artístic mitjançant el guix. Comença fent petits quadres amb aquest material, de creació pròpia, que treballa i pinta, convertint el seu art en originals quadres decoratius.

Jamal Jeaji

En Jamal és nascut a Oulmès (Marroc), l’any 1986, en una petita vil·la situada a la província de Khémisset, a l’ Atles Mitjà i a uns 1.200 metres d’ altitud. Aquesta vil·la, és molt coneguda per la seva riquesa forestal, i sobretot molt rica en aigua, gràcies a la seva proximitat a zones que experimenten importants nevades.

En Jamal va començar a aprendre a fer manualitats amb fils de colors a Espanya.

Actualment, està experimentant fent un dibuix previ en un quadre, i superposant fils de colors per formar l’obra. 

Els seus últims quadres estan inspirats en Dalí.

Ens mouen els Drets Humans

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram