Mostra d'hivern de l'alumnat de l'Aula de Teatre

Aula de Teatre va realitzar el passat dissabte 17 de Desembre, la mostra d’hivern, al Teatre Jardí de Figueres, on vam veure la representació d’enguany de l’alumnat. Estem molt agraïts de la col·laboració d’Aula de Teatre, per convidar-nos com associació, i de poder viure i compartir aquesta mostra amb tothom. 

 

FestivalOm

El dissabte 24 de setembre, vam ser presents al Festival de Ioga i Moviment Conscient, celebrat a Selva de Mar. Hi va haver tallers diversos per gaudir de la dansa i el ioga en un entorn immillorable. Gràcies Col·lectiuOm per la vostra generosa col·laboració amb Ànima Mater!

TUCSOUND al Parc Bosc !

El passat dissabte 03 de Setembre, el Parc Bosc s’ha convertit en el lloc ideal per gaudir de música reggae gràcies a diferents col·laboradors.

Ànima Mater vam estar presents, oferint acollida amb tes i pastes a la nostra khaima.

Entrevista IG Live!

El passat divendres 12 d’Agost  vam participar de l’entrevista que desde @somrambla ens va realitzar per Instagram Live! 

Es va parlar sobre l’associació, viatges migratoris, experiències vitals …

Xerrades a Instituts

Enguany hem tornat a repetir realitzant una xerrada sobre l’entitat i altres qüestions a l’Institut Ramon Muntaner de Figueres, on es cursa el grau Superior d’Integració Social. Temes com els viatges migratoris, el dol de deixar enrere el país, família i amics, la duresa, solitud i els obstacles en què es troben al país d’arribada, són algunes de les qüestions que sorgeixen a les xerrades. En aquestes xerrades sorgeixen espontàniament interessants mirades i diàlegs que s’enriqueixen amb la participació de tothom.
Creiem important que els futurs professionals de l’àmbit social, coneguin de primera mà la diversitat de persones que conformen la nostra societat i restem agraïts de poder participar en aquestes xerrades i mostrar el què som i hem après al llarg del temps.

TINTS EXPO

GENER-FEBRER 2022

EXPO HAMID MEKHELFI

El passat 26 de Gener, Hamid Mekhelfi, membre de l’associació Anima Mater,  va inaugurar la seva obra artística sobre quadres fets amb guix, al Cafè Tints de Figueres. La inauguració va arrencar a càrrec de Mohamed Baguz, qui va explicar les principals línies que segueix l’entitat, les activitats i els projectes que us duen a terme. Molt agraïts de la participació i recordem que l’exposició romandrà activa durant el mes de Febrer.

GENER 2022

Quina Recollida

Enguany, l’associació La Figa ha organitzat la Quina Solidària a favor d’Ànima Mater!

Per mesures relacionades a la Covid, no es realitza la Quina presencialment en format habitual, però si que es podrà participar en el sorteig d’una panera i es podrà portar el material necessari a La Cate de Figueres, els dissabtes 8 i 15 de Gener, de 18 a 21 h.

QUINA RECOLLIDA

Documental 18 +1

Des de l’àrea d’inclusió del CCAE, i conjuntament amb la col·laboració del Cineclub Diòptria i La Cate, joves de l’associació Ànima Mater van tenir el plaer de parlar, debatre i somriure amb el públic i en Martí Albesa (codirector del documental, conjuntament amb Sara Montesinos).

DESEMBRE 2021

Ànima Mater va a veure la setena edició de Microaccions per amor: 4 representaciones escèniques de petit format, de curta durada i per un públic reduït amb passis regulars a diferents espais singulars de la ciutat de Figueres.

Microaccions per Amor

NOVEMBRE 2021

Exposició LANDART

L’art natura (land art en anglès, ‘art de la terra’) és un moviment artístic que sorgí a finals dels anys 60 i principis dels 70, en el qual el paisatge i l’obra es troben inextricablement relacionats. Es refereix també a un art creat en la natura, utilitzant materials naturals com pedres, fulles o terra.

Les escultures no se situen en el paisatge, sinó que el paisatge és el mitjà de la seva creació. Sovint les obres es troben en espais oberts, lluny de la civilització i són susceptibles de sofrir canvis i l’erosió pròpies de les condicions naturals. Molts dels primers treballs creats als deserts de Nevada, Nou Mèxic, Utah o Arizona eren projectes efímers dels quals només resten documents, com ara fotografies o enregistraments de video o de cinema. [1]

Des d’Ànima Mater ens hem pogut acostar a aquest movement artistic tímidamente, gràcies al guiatge proposat per l’ Ecomuseu de la Farinera de Castelló d’Empúries i els 4 Parcs Naturals que ens envolten. Aquí us deixem les nostres obres efímeres

[1]Wikipedia

MAIG 2021

Concentració STOP Abusos Estrangeria

Es convoca una concentració per denunciar la situació en què es troba l’atenció a l’ Oficina d’ Estrangeria de la Subdelegació del Govern espanyol a Girona

ABRIL 2021

Sant Jordi, benvinguda primavera

Ja ha fet un any des que vam iniciar aquest viatge associatiu. Moltes idees, energia i ganes de fer coses que s’han vist sortejant onades en un mar que sembla portar el nom de pandèmia. No ha estat fàcil néixer en aquest context, però de ben segur que ens fa pensar en estrategies per sortir més forts.

Sortim al carrer per Sant Jordi!

MARÇ 2021

8M EXPO A SANT PERE PESCADOR

En el marc del Dia de la Dona, ens sumem a la exposició artística que proposa el municipi de Sant Pere Pescador, a la Capella de Sant Sebastià. 

Ens mouen els Drets Humans

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram