COM
VAN
COMENÇAR

Ànima Mater comença a existir amb l’objectiu d’ afavorir el benestar vital de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Sabem que hi ha una gran xarxa d’associacions que fan bona feina arreu, i la idea és sumar-nos i oferir més xarxa i més accions.

El que van començar com idees, poc a poc i amb molt d’esforç, es van plasmar en paper, per més endavant, posar-ho en marxa. Ànima Mater s’ha iniciat a Figueres, municipi i capital altempordanesa, amb l’objectiu de poder-se consolidar i crear xarxes socials reals, però la idea és fer desaparèixer fronteres i poder fer vincles més enllà del municipi.

VALORS

A Ànima Mater tenim clar quins són els nostres valors: solidaritat, cooperació, aprenentage i responsabilitat social, sempre tenint present el respecte que sentim cap al nostre planeta.

Volem oferir possibilitats als qui creuen que no n’hi ha, i volem aprendre cada dia.

Estem oberts a qualsevol idea que es vulgui compartir, sempre i quan es trobi dins dels valors establerts anteriorment. Creiem en les persones, sense excloure a ningú. Si tens ganes de conèixe’ns, estarem molt agraïts d’estar amb tu.

EQUIP

L’ equip Ànima Mater el formem totes aquelles persones que tinguin ganes de sumar-s’hi. Hi ha infinites possibilitats d’ aportar el gra de sorra, que en conjunt, pot fer possible qualsevol idea.

Qualsevol persona que senti que vol formar-ne part, pot escriure’ns al correu electrònic: am@animamater.org o bé enviar Whatsapp als 612 55 65 24.

Ens mouen els drets humans.

Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram